Adolphe Bastinstraat is ‘De Warmste Straat’ van Leuven

© VRT© VRT © VRT

Het is zover: de 20ste en laatste plek waar Studio Brussel ‘Beats of love’ zal draaien is bekend: Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani maakte zonet samen met Eva De Roo bekend dat de Adolphe Bastinstraat ‘De Warmste Straat’ van Leuven is.

“De Adolphe Bastinstraat, in de volksmond ‘den Bastin’, staat symbool voor heel Leuven. Het is namelijk een straat met enorm veel diversiteit, waar van 0 tot 94 jaar zowat alle inwoners bij elkaar leven, waar men zorgzaam is voor elkaar, aandacht heeft voor elkaar én waar toch regelmatig samen veel plezier wordt gemaakt.”

Mohamed Ridouani (burgemeester van Leuven)

‘De Warmste Straat’

Samen met Stad Leuven lanceerde Studio Brussel een tijdje geleden in Leuven een oproep voor een zoektocht naar ‘De Warmste Straat’. Die straat krijgt een wel heel bijzondere kerstavond, want Selah Sue zal er, live en coronaproof, een miniconcert spelen. De zoektocht zit er nu op: de Adolphe Bastinstraat mag zich trots ‘De Warmste Straat’ noemen.

Mis niets van het exclusieve straatconcert morgen, donderdag 24 december, tussen 16.30 uur en 17.00 uur op Eén, via de Studio Brussel-app of Facebook-pagina van Studio Brussel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.