Afgebrande wietplantage levert veel werk op in De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Chantal in De Vuilste Job van Vlaanderen - © DPG MediaChantal in De Vuilste Job van Vlaanderen - © DPG MediaDe Vuilste Job van Vlaanderen, Chantal

In De Vuilste Jobs van Vlaanderen bij VTM 2 maakt de kijker kennis met cleaner Chantal, die al jaren gespecialiseerd is in het schoonmaken van huizen die getroffen werden door brand.

Roet en as zijn voor haar dagelijkse kost. Maar deze keer wacht haar een wel heel speciale opdracht. In het appartement boven een restaurant in Lommel werd tijdens een brand een wietplantage ontdekt. Chantal en haar team lijken terechtgekomen in een science fiction-film. Het hele appartement ligt bezaaid met honderden kilo’s potgrond, gesmolten plastic en andere restanten van de plantage.

In Oostakker beginnen Tom en zijn nieuwe werknemer Mathieu hun werkdag met een verstopt toilet als ontbijt. In de namiddag trekken ze naar Mechelen voor alweer een hardnekkige ontstopping. De boosdoeners: kalk, vochtige doekjes en … de meest uiteenlopende speeltjes.

“Ooit vond ik in een wc een vibrerend eitje. De eigenares liep rood aan. En ook kinderen durven hun speelgoed wel eens door te trekken. Ja, wij vinden dus speeltjes voor jong én oud.”

Tom

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 1 februari 2022 om 21.45 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.