Afscheid van VRT NWS-journalist en filmreporter Ward Verrijcken (47)

Ward Verrijcken - © VRTWard Verrijcken - © VRT

Het is met een gevoel van droefheid en verslagenheid voor de VRT dat er moet worden bekend gemaakt dat VRT-NWS journalist en filmreporter, Ward Verrijcken (47) overleden is. Ward was voor VRT ‘de man’ op de rode loper, in de filmzalen, voor de interviews met de internationale en Vlaamse filmsterren…

Hij was voor tv, radio en online bereid om een filmtip te geven of een anekdote te delen. We wensen de familie en dierbaren van Ward heel veel sterkte toe.

CEO Frederik Delaplace drukt namens de hele VRT zijn medeleven uit:

“De medewerkers van de VRT zijn erg geschrokken van het overlijden van hun dierbare collega Ward Verrijcken (47). Ward was voor ons niet alleen filmkenner; hij was een warme en geliefde collega, een luisterend oor, een enthousiaste mens. Het is onwezenlijk dat hij er niet meer is. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega’s die zwaar aangeslagen zijn.”

Frederik Delaplace, CEO VRT

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.