Quantcast
In Memoriam

Annie Deleersnyder (74) uit Gert Late Night overleden

De 74-jarige Annie Deleersnyder, de vaste kokkin aan boord van de Evanna, is deze ochtend overleden na een korte ziekte. Het overlijden van de vaste waarde in Gert Late Night en goede vriendin van Gert en James raakt hun diep. Dat melden ze op Instagram.

Annie Deleersnyder was een vaste waarde en de kokkin aan boord van de Evanna in Gert Late Night. Daarnaast was ze ook een goede vriendin van Gert en James. Gert leerde Annie kennen in de tijd dat hij regelmatig een bezoek bracht aan café ’t Visserswelzijn in Oostduinkerke, dat zij en haar man veertig jaar lang hebben uitgebaat.

“Deze ochtend kregen we het trieste nieuws dat ons Annietje is overleden. Lieve Annie, je hebt altijd zo goed voor ons gezorgd. Dat ze daarboven maar hetzelfde doen voor jou. Kus van je matrozen. James & Gert”, dat melden zowel Gert als James op Instagram.

“Ik kan moeilijk omschrijven hoe erg dit me raakt en woorden komen op zo een moment altijd te kort. Annie was, naast een bijzondere kokkin, vooral ook een echte vriendin. Ik kon altijd bij haar terecht en ik voelde me er steeds zo thuis en zo welkom. Ze was al even ziek, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik wil haar bedanken. Voor wie ze was en wat ze voor mij heeft betekend. Ik zal haar en haar perfect bereide varkenswangetjes nooit vergeten.”

Gert Verhulst

“Als ik aan Annie denk, kan ik niet anders dan glimlachen. Ik heb met haar zoveel memorabele momenten beleefd aan boord van de Evanna. We hadden vaak de slappe lach, maar ze was ook een beetje onze mama op de boot. Ze bleef altijd zichzelf. Geen enkele BV bracht haar uit evenwicht. Niets was te veel gevraagd. En ze leerde ons wat belangrijk was. Vriendschap en lekker eten. Ik had afgesproken met de familie van Annie om deze ochtend langs te gaan maar het heeft niet mogen zijn. Ik zal haar ontzettend missen.”

James Cooke

“Ik wil ons diepste medeleven betuigen aan familie en vrienden van Annie, maar haar ook bedanken voor de tijd dat ze bij ons was. Achter de schermen van ‘Gert Late Night’ hield zij meer dan eens de boel recht en kon ze als geen ander de gasten in de watten leggen. De liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens. Annie heeft dat meer dan eens bewezen. We zullen haar missen.”

Annick Bongers, programmadirecteur van SBS Belgium
Toon meer

Gerelateerde berichten