Anthony Nti keert terug in De Slimste Mens en Adriaan Van Den Hoof is ziek van boosterprik

Anthony Nti keert terug in De Slimste Mens - © SBS BelgiumAnthony Nti keert terug in De Slimste Mens - © SBS BelgiumAnthony Nti keert terug in De Slimste Mens - © SBS Belgium

Kortfilmregisseur Anthony Nti keert terug in De Slimste Mens ter Wereld. Hij neemt het op tegen intensivist Geert Meyfroidt, die al elke aflevering in de Finaleweken won sinds zijn terugkeer, en Arjen Lubach. Daarnaast zetelt Adriaan Van Den Hoof voor het eerst in de jury van dit seizoen. Hij heeft net zijn boosterprik gehad, maar die is hem niet zo goed bekomen…

De Slimste Mens ter Wereld start vanavond aan de vijfde aflevering van De Finaleweken. Daarin nemen intensivist Geert Meyfroidt en tv-presentator, schrijver en cabaretier het op tegen kortfilmregisseur Anthony Nti. Adriaan Van Den Hoof is na zijn boosterprik meteen doorgegaan naar De Slimste Mens om in de jury te gaan zitten, maar voelt zich niet al te best: “Ik heb tranende ogen en ik beef, maar ik heb net een kilo dafelgan genomen dus het komt wel goed.”

Bekijk hieronder de beste fragmenten uit de afleveringen met Anthony Nti en een fragment van Adriaan Van Den Hoof:

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.