Astrid Coppens viert jubileum

ByMudoo

5 december 2023
Alloo bij... Astrid Coppens - © DPG MediaAlloo bij... Astrid Coppens - © DPG MediaAlloo bij..., Astrid Coppens, Luk Alloo

Astrid Coppens heeft iets te vieren. Want hoewel tegenwoordig heel wat BV’s een kledingcollectie uitbrengen, is die van haar bij Zeb – die de overkoepelende naam ‘Astrid Black Label’ meekreeg, al tien jaar lang een vaste waarde in de kleerkast van menige Vlaamse vrouw. Iets waar ze bijzonder trots op is. En dat steekt ze dan ook niet weg tijdens een interview met het tijdschrift Story.

“Zo’n samenwerking van intussen al meer dan twintig collecties met een grote winkelketen is toch wel uniek, en de verkoop gaat nog steeds in stijgende lijn”, glundert Astrid. “Al blijft het telkens opnieuw spannend als ik een nieuwe collectie uitbreng. Het is erop of eronder.” Al zijn haar collecties, net als Astrid zelf wel enorm geëvolueerd in die tien jaar. Ze zijn volwassener en zachter geworden. Met dank aan haar man Bram en hun dochters Billie-Ray en Joey-Lee.

“Vroeger straalden de stukken veel glitter en glamour uit. Ze oogden heel jong, soms zelfs een beetje kinderachtig, maar dat paste perfect bij ‘Astrid in Wonderland’”, zegt ze. “Nu oogt alles veel volwassener en gesofisticeerder. Vroeger droeg ik ook enkel zwart, maar intussen zit er veel meer kleur in mijn garderobe. Het moederschap is daarin een kantelmoment geweest. Mijn dochters Billie-Ray en Joey-Lee vinden het leuker als mama zich fleurig kleedt. Al zal ik voor een feestje nog steeds zwart dragen, hoor. Dat is altijd mooi”, besluit Astrid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo