Quantcast
Televisie

Axel Daeseleire maakt nieuw programma voor VTM

Na een aantal (gewaagde) tv-programma’s de afgelopen jaren op VIER als Auwch!, Project Axel en Trafiek Axel, gaat Axel Daeseleire (50) nu exclusief voor VTM werken.

Naast zijn culinaire wereldreis met sterrenchef Sergio Herman die al enkele maanden bekend was, werkt hij nu ook aan een Vlaamse versie van het Nederlandse programma ‘Beau Five Days Inside’. Een programma waarin Daeseleire vijf dagen en nachten verblijft op plaatsen waar je niet zomaar binnenkomt.

Kijkcijferkanon in Nederland

In ‘Beau Five Days Inside’ verbleef presentator Beau van Erven Dorens telkens vijf dagen en nachten op moeilijk toegankelijke plaatsen, gaande van een brandwondencentrum of een jeugdinstelling tot een patrouilleschip en een circus. Het programma, dat zeer goede kijkcijfers kende werd bekroond met een Gouden Televizier Ring, de belangrijkste televisieprijs in Nederland.

Daeseleire werkt nu dus aan een eigen versie van de reeks, die op VTM te zien zal zijn. Welke plaatsen hij hiervoor zal bezoeken, is nog niet bekend. De opnames gaan binnenkort van start.

Het programma komt ook pas tegen 2020 op het scherm.


Toon meer

Gerelateerde berichten