Axel Daeseleire zoekt ex-drugsverslaafde Timothy op, die ondertussen alleen woont in ‘Axel Gaat Buiten’ bij VTM GO

Axel Gaat Buiten - © DPG MediaAxel Gaat Buiten - © DPG Media

In de aflevering van Axel Gaat Binnen op maandag 28 september 2020 zat de 33-jarige Timothy nog op de afdeling dubbele diagnose in Sleidinge, nu woont bij begeleid alleen, recht tegenover het afkickcentrum.

Axel Gaat Buiten – © DPG Media

In Axel Gaat Buiten, op maandag 28 september bij VTM GO, bezoekt Axel Daeseleire hem in zijn nieuwe omgeving, in zijn nieuwe kamer en ontdekt hoe het nu met hem gaat. Daarna neemt Axel Timothy mee naar Level Up in Gent waar je een virtual reality ervaring kan beleven.

Bekijk de aflevering van Axel Gaat Buiten op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.