Bake Off-kandidaat Halima heeft groot nieuws: “Ik ben zwanger”

Bake Off Vlaanderen - © SBS BelgiumBake Off Vlaanderen - © SBS BelgiumBake Off Vlaanderen - © SBS Belgium

Tijdens de opnames van het vijfde seizoen van Bake Off Vlaanderen blijkt kandidaat Halima zwanger te zijn.

In de derde aflevering van Bake Off Vlaanderen maken de twee teams zich klaar voor de samensmelting. En er is er eentje jarig! Nu kan de strijd echt gaan beginnen.

Bake Off Vlaanderen, woensdag 10 november 2021 om 20.35 uur op Play4.

Lees ook: Bake Off-kandidaat Halima: “Ik voel nog altijd de connectie met Algerije”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.