Bart Peeters en Gloria Monserez hebben communicatieprobleem

ByLisa Paulussen

25 maart 2024
Foto: VRT

Hoewel Bart Peeters en Gloria Monserez met veel succes het hernieuwde ‘De Droomfabriek’ presenteren op VRT 1, laat het grote leeftijdsverschil tussen hen beiden zich bij momenten duidelijk voelen.

Dat vertellen ze in een dubbelinterview met Story. Daarin maken de beide presentatoren zelfs gewag van een heus communicatieprobleem tussen hen. Gloria: “Ik communiceer altijd via WhatsApp, maar Bart heeft dat niet”, maakt Gloria duidelijk. “Hij stuurt nog sms’en, maar dat kan ik dan weer niet met mijn abonnement. We lopen elkaar dus soms mis”, klinkt het.

“Maar dan bel ik haar gewoon even op om te overleggen”, sust Bart. “Met een gsm, niet met een vast telefoontoestel”, voegt de schalkse presentator er nadrukkelijk en met een knipoog aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.