Bart Peeters krijgt vanavond zijn musical

Foto: Play4

Zanger, acteur, drummer, presentator en televisiemaker. Pingpingping. Als hij een vraag zou zijn in De Slimste Mens ter Wereld vinkt de eeuwig jeugdige Bart Peeters alle artistieke vakjes af. En dat moeten zijn ouders al van ver hebben zien aankomen. Kleine Bart groeit op in een creatief nest en maakt zijn televisiedebuut als kleutertje op de schoot van Tante Terry. Samen met zijn broer Stijn en zusje Kaatje laten ze hun fantasie de vrije loop. Ze leven in hun eigen kleine droomfabriek. En terwijl iedereen om hem heen onvermijdelijk volwassen wordt, kiest Bart vastberaden voor zijn jeugdliefdes Anneke, zijn gitaar en de bühne. He goes helemaal nanana als hij met de broers Mosuse en The Radios Vlaanderen verovert. Maar het nieuwe millennium kondigt zich anders aan dan verhoopt, want in april moet groot talent en schitterende kameraad Robert afscheid nemen van het leven. Een aflevering boordevol emoties, maar vooral met liefde voor muziek.

James Cooke: “Een icoon. Een jonge dromer die door al zijn fantasie en talenten ongelofelijke doelen heeft bereikt. Wat een eer dat ik de man met de glimlachende stem mag verwelkomen bij ons. Ik kijk ook enorm hard uit naar de repetities voor De Musical Live On Stage op 4 februari. Heel erg spannend, maar we zijn allebei podiumbeesten en ik denk dat ik mij echt rot ga amuseren met hem.”

James De Musical, vanavond op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.