Bekijk hier de eerste beelden van Scheire en de Schepping

Scheire en de Schepping - © SBS BelgiumScheire en de Schepping - © SBS BelgiumScheire en de Schepping - © SBS Belgium

Scheire en de Schepping is back from the future met een gloednieuw seizoen en een karrenvracht aan wonderlijke wetenswaardigheden.

Lieven Scheire wordt bijgestaan door eenmansorkest Stijn Cole, vier onwetende, maar uitzonderlijk goed geschapen panelleden en alziende entiteit Googleman. Er komt ook elke week een vorst der vorsers langs: een schepper die ons verbaast met een ongeziene uitvinding of verrassend onderzoek. Wat is het eenzaamste geluid ter wereld, hoe print ik een lever en waarom ga je beter niet samenwonen met een dolfijn? Je komt het allemaal te weten in het studiolabo van Lieven Scheire en zijn vorsende medemensen. 

Scheire en de Schepping, binnenkort op Play4 en Goplay.be

Lees ook: Het najaar van Play4: vaste waarden, straffe fictie en een ongeziene klopjacht

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.