Quantcast
Big Brother

Big Brother: deze bewoner moet het huis als eerste verlaten

Het Big Brother-avontuur zit er na vanavond op voor Sercan, hij viel als eerste af tijdens de liveshow.

De eerste Big Brother-week zit er alweer op. Tijdens de allereerste liveshow werd teruggeblikt op een bewogen week met gesnurk, frustraties maar voornamelijk vriendschap. Of die vriendschap na vandaag nog hetzelfde zal blijven valt nog af te wachten, want aan de start van de aflevering waren de bewoners er nog steeds van overtuigd dat de kijkers thuis de nominaties bepaald hebben.

Aan de start van dag 7 zijn de nominaties van de vorige avond nog nog niet verteerd. Terwijl Sercan zich wat afzondert tijdens het sporten, voelt Nawel zich nog steeds schuldig over haar keuze. En dat is Nouchine niet ontgaan, maar gelukkig weet Nawel de geheime opdracht in stand te houden.

Op het einde van de aflevering valt het doek voor Sercan. De door Salar genomineerde bewoner die de afgelopen week voor een wat gespannen sfeer zorgde in het huis wordt vanaf vanavond niet meer gevolgd door tientallen camera’s. Voordat zijn avontuur definitief stopte, onthulden Peter en Geraldine nog wie de nominaties van deze week bepaald hebben. En daar blijft het niet bij: vanavond nog zal Big Brother de geheime opdracht van Nawel en Salar stopzetten en zal ook voor de andere bewoners duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de nominaties.

De bewoners groeien dichter naar elkaar toe

Een hele week 24 uur per dag samen zijn, dat smeedt een band. En bij sommigen mogelijk zelfs meer dan een vriendschapsband: Dimitri heeft intussen al meermaals laten vallen dat hij Vera een aangename vrouw vindt, en dat is ook zijn zus Tatiana niet ontgaan. Tijdens de liveshow gaf ze wat schoorvoetend toe dat de gevoelens van haar broer duidelijk zichtbaar zijn. Vera heeft zelf echter meer oog voor Tobias en sluit in dat opzicht niets uit. Dat het de komende weken nog spannend kan worden is een understatement.

Wil je de reacties van de andere bewoners op de onthulling van de nominators zien? Volg de livestream dan op GoPlay of Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Toon meer

Gerelateerde berichten