Quantcast
Big Brother

Big Brother: Eentonig eten en verbroedering met Kitty

De Big Brother-aflevering van vanavond stond voor een groot deel in het teken van de eerdere uitval van Sercan. We zagen hoe Kitty hier nog steeds mee worstelt en hoe ook andere bewoners geen klik voelen met hem. Verder haalden de bewoners alles uit de kast om de beste verzorgingsproducten te maken en werden ook de nominaties bekendgemaakt.

De geheime opdracht van Nawel en Salar, ter waarde van 2.500 euro, gaat verder. Terwijl Salar geniet van de macht die Big Brother hen gegeven heeft, twijfelt Nawel of ze wel de juiste keuze gemaakt heeft. De andere bewoners zijn zich van geen kwaad bewust, zij zijn namelijk te druk bezig met dat andere probleem: Kitty Snurk.

De eerdere uitval van Sercan valt niet bij iedereen in goede aarde. Kitty weigert nog met hem te praten en ook Peter vertelt Grace dat hij met Sercan de minste band heeft. Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel, want Kitty besluit om de feestvierders uit de vorige aflevering even apart te nemen. Ze vertelt Tobias, Dimitri en co hoe ze zich voelt, waarna zij hun excuses aanbieden. Op dat vlak lijkt alles dus weer goed.

Big Brother besluit de bewoners te voorzien van een aantal verzorgingsproducten: vanaf nu krijgen ze op geregelde basis de ingrediënten om zelf deodorant, douchegel, shampoo en handzeep te maken. Het resultaat is pover, maar de bewoners zijn blij met de herwonnen luxe.

Te veel broccoli

Maar de grootste ergernis van iedere bewoner blijft de haast oneindige voorraad aan broccoli. Iedereen vindt het smakeloos, eentonig en saai en vooral Sercan snakt naar andere voeding. En net als de bewoners denken dat ze met het avondeten het ergste van de dag achter de rug hebben, worden de nominaties bekendgemaakt. Deze komen hard binnen bij de bewoners.

De rest van de avond vloeien er nog veel tranen, maar er is ook een lichtpuntje: Kitty troost Sercan en besluit meteen de strijdbijl te begraven. De bewoners denken dat de kijkers de nominaties bepaald hebben. Big Brother besluit hen ook bij de start van dag 7 in deze waan te laten en de geheime opdracht van Nawel en Salar nog wat langer te laten duren. Stemmen kan nog steeds via Goplay.be.

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Lees ook: Big Brother: Drama over Kitty en eerste nominaties in aantocht

Toon meer

Gerelateerde berichten