Big Brother: Kristof & Nawel verdedigen zichzelf voor tweede nominaties

Nawel en Kristof in Big Brother - © SBS BelgiumNawel en Kristof in Big Brother - © SBS BelgiumNawel en Kristof, Big Brother

Kristof en Nawel waren genomineerd, maar ze wonnen een ‘rewind token’, zodat de nominaties werden teruggedraaid. Voor de bewoners opnieuw nomineren, krijgen ze de kans om zichzelf te verdedigen.

Kristof en Nawel kruipen door het oog van de naald, want de nominaties worden herdaan. Ze houden een pleidooi om er voor te zorgen dat ze hopelijk niet meer op het nominatiebord staan.

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.