Big Brother: Naomi is voor tweede keer genomineerd

Big Brother - © SBS BelgiumBig Brother - © SBS BelgiumBig Brother - © SBS Belgium

Julie (34) en Jill (22) werden nog maar net weggeroepen voor een geheime opdracht, toen het alweer tijd was om te nomineren. Naomi (31) is voor de tweede keer genomineerd en zit samen met Julie, die al een zwarte stem had van vorige week, in de gevarenzone.

Een nieuwe week, een nieuwe kans om uit het spel te liggen. Big Brother riep de bewoners één voor één naar de dagboekkamer om hun stem uit te brengen. Deze week mocht er slechts één bewoner worden genomineerd in plaats van twee. Nick (31) en Naomi (31) stemden opnieuw op de Nederlandse Jill (22), maar Liese (28) koos opvallend voor Naomi (31) en ook Michel (36) stemde op die laatste. Jill (22) en Julie (34), die op dat moment nog in de witte kamer waren, mochten ook nomineren. Zij moesten de naam van hun gekozen persoon op een kaart schrijven met de boodschap op. Beiden stemmen ook op Naomi, waardoor zij naast Julie op het nominatiebord staat.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.
De liveshow vindt elke donderdag plaats om 21.30 uur op Play4. De finale zal te zien zijn op donderdag 8 april.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.