Quantcast
Big Brother

Big Brother: vriend van Julie niet tevreden over vriendschap met Michel

In Big Brother kregen de bewoners bezoek van het thuisfront. Julie mocht met haar broer Jêrome telefoneren en dat verliep anders dan verwacht. Hij liet echter weten dat haar vriend niet tevreden is over de innige vriendschap met medebewoner Michel. Bij de andere bewoners verliepen de gesprekken wel goed. Jill kreeg haar opa te zien, Nick zijn vriendin, Liese haar vriend en Michel mocht met zijn beste vriend praten.

Big Brother zorgt vaak voor een verrassing van formaat en deze keer mochten de bewoners achter glas hun geliefde zien. Ze kregen de kans om even te telefoneren en bij te praten, maar Julie (34) had een heel ander gesprek verwacht met haar broer Jêrome. Volgens haar broer zou haar vriend ongelukkig zijn met de beelden van haar en Michel.

Julie blijft vasthouden dat er enkel vriendschap speelt en wil dat dan ook zo snel mogelijk kunnen uitleggen aan haar vriend. Een dag eerder was nog te zien dat Michel zich slecht in zijn vel voelde en er niet over kon praten. Is het enkel vriendschap of voelt de Nederlander toch meer voor Julie?

Ontdek hieronder hoe Michel (36) opbiechtte dat hij bang is om Julie (34) te verliezen:

Is het enkel vriendschap tussen Michel en Julie of speelt er toch meer? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.
De liveshow vindt elke donderdag plaats om 21.30 uur op Play4.
De finale zal te zien zijn op donderdag 8 april

Toon meer

Gerelateerde berichten