Blind Gekocht: Bart en Béa zijn het niet eens met elkaar

Blind Gekocht - © SBS BelgiumBlind Gekocht - © SBS BelgiumBlind Gekocht - © SBS Belgium

In de vierde aflevering van Blind Gekocht zijn de meningen van makelaar Béa Vandendael en architect Bart Appeltans verdeeld bij het kiezen van een huis voor Thomas en Sofie.

Het is nog nooit gebeurd in Blind Gekocht, maar Béa en Bart zijn het duidelijk niet eens met elkaar bij de voorstelling van het huis aan Thomas en Sofie. “Ik moet zeggen, ik was er ook niet mee akkoord in het begin”, antwoord Bart op de vraag van Kobe Ilsen waarom ze dit huis hebben gekocht.

Lees ook: Deze vier nieuwe koppels doen hun intrede in Blind Gekocht

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.