Blind Gekocht: Jaren Later: Wonen Jelle & Sophie nog in Westrem?

Jelle & Sophie in Blind Gekocht: Jaren Later - © SBS BelgiumJelle & Sophie in Blind Gekocht: Jaren Later - © SBS BelgiumJelle & Sophie in Blind Gekocht: Jaren Later

In de laatste aflevering van Blind Gekocht: Jaren Later gaat Jani Kazaltzis langs bij ex-deelnemers Jelle & Sophie. Béa en Bart kochten voor hen een woning in Westrem, maar 10 dagen later kwamen ze op hun beslissing terug dat ze toch liever in Wetteren wilden wonen. Woont het koppel nog steeds in Westrem?

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen van Blind Gekocht, gaat Jani eerst nog even langs bij de kandidaten van de vorige seizoenen. Hoe zou het nog zijn en wonen ze nog steeds in hetzelfde huis? In de laatste aflevering van Blind Gekocht: Jaren Later brengt Jani een bezoekje aan Jelle & Sophie. Zij wilden in Wetteren blijven wonen, maar na een grote zoektocht door Béa vielen enkele deelgemeenten waaronder Westrem uit de bus.

Na 10 dagen kwam het koppel echter op hun beslissing terug, maar Béa had al een woning in Westrem gekocht en daar waren ze niet echt tevreden mee. Wonen ze nog steeds op dezelfde plek?

Naast Jelle & Sophie gaat Jani ook langs bij Ann-Sophie en fervente gamer Maxim die in een piepkleine studio woonden en verhuisden naar een woning in Blankenberge en bij Linda en haar zoontje Daan. Hun woning op de Antwerpse Paardenmarkt werd volledig vernieuwd door een gasexplosie en Bart en Béa vonden een gezellig huis aan Park Spoor Noord.

Floortje en Nadia woonden in het huis van Nadia’s oma zonder basiscomfort zoals: een centrale verwarming. Er werd voor hun een woning gevonden in Duffel en die onderging een fijne evolutie.

Tot slot was er nog Rachid en Cherifa en Thomas en Sofia. Moslims Rachid en Cherifa leenden geen geld bij de bank en schakelden de hulp van Béa in om het huis te verkopen zodat ze het nieuwe huis in Hoboken konden aankopen. Omwille van de ziekte van de vader van Cherifa verkochten ze het huis om bij haar ouders te gaan wonen. Zo konden ze zorgen voor Cherifa’s zieke vader. Jani gaat met Rachid een koffie drinken en wil graag weten hoe het nu met hen gaat.

Thomas en Sofie liepen hun droomwoning mis en schakelden Bart en Béa in om op zoek te gaan naar een schuur, hoeve of kapel. Zijn ze nog steeds tevreden met hun nieuwe woning?

Blind Gekocht: Jaren Later, dinsdagavond om 21.50 uur op Play5 en GoPlayHet nieuwe seizoen van Blind Gekocht is te zien vanaf donderdag 31 maart 2022 om 20.40 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.