Quantcast
Voorjaar 2021

Blind Gekocht seizoen drie: dit zijn de eerste vier gezinnen

Blind Gekocht is aan al haar derde seizoen toe en Kobe Ilsen is presentator van dienst. Vanaf woensdag 14 april helpt Kobe, samen met makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans, acht nieuwe gezinnen aan een huis. De eerste vier gezinnen zijn bekendgemaakt.

In een nieuw seizoen van Blind Gekocht gaat Kobe Ilsen samen met Béa Vandendael en Bart Appeltans opnieuw aan de slag met de spaarcenten van acht gezinnen. Ontdek hieronder welke vier gezinnen in de eerste aflevering de spits mogen afbijten.

Kristine (61), Yanna (30), Lara (27), Lizi (34) & Desmond (33)

Kristine, Yanna, Lara, Lizi en Desmond zijn een erg hechte familie die er al jaren van droomt om samen te gaan wonen. Mama Kristine heeft drie dochters: Yanna, Lara en Lizi. Lizi werd geboren met het syndroom van Down en Kristine is doof. Ze communiceert met gebarentaal.

Het gezin is graag in elkaars gezelschap en willen met een nieuw huis ook de zorg voor Lizi én mama Kristine gemakkelijker maken. De familie wil graag twee gezinswoningen op hetzelfde perceel in een gebied van 25km rond Gent. Makelaar Béa mag aan de slag met 700.000 euro.

Blind Gekocht - © SBS Belgium
Blind Gekocht – © SBS Belgium

Ann-Sophie (25) & Maxim (31)

Ann-Sophie en Maxim zijn al vier jaar een sterk koppel, maar wonen in een kleine studio van 42m². Maxim komt uit het Antwerpse en is autoverkoper en Ann-Sophie is afkomstig uit West-Vlaanderen in de transportsector. Omdat ze zo dicht op elkaar leven, zijn ze al meer dan twee jaar op zoek naar hun ideale woning. Daarbovenop hebben ze allebei twee linkerhanden en durven ze zich niet wagen aan grote renovatiewerken. Béa, Kobe en Bart krijgen en budget van 315.000 euro om een huis te zoeken in de omgeving van Blankenberge.

Blind Gekocht - © SBS Belgium
Blind Gekocht – © SBS Belgium

Thomas (29) & Sofie (34)

Thomas en Sofie hebben wonen samen met hun dochter in Mechelen. Hij werkt als leerkracht Frans en Godsdienst en Sofie is dossierbeheerder. Naast leerkracht is Thomas ook zanger en basgitarist van de metalgroep Psychonaut. Vorig jaar was hij nog de hoogste Belgische nieuwkomer in de Zwaarste Lijst van Studio Brussel, maar nu zal hij die lijst ook zelf presenteren.

Thomas en Sofie willen weg uit de drukke stad en willen de rust opzoeken in Sint-Truiden, dichtbij Sofie haar familie. Ze hadden eigenlijk hun droomhoeve al gevonden, maar door hun eeuwige twijfel zagen ze dé perfecte vierkantshoeve aan hun neus voorbijgaan. Die gemiste kans bleef lang hangen en niets kon nog tippen aan dat ene pareltje. Béa, Kobe en Bart gaan met een budget van 380.000 euro aan de slag om de perfecte hoeve te vinden.

Blind Gekocht - © SBS Belgium
Blind Gekocht – © SBS Belgium

Linda (46) en zoontje Daan (7)

Linda is een positieve en alleenstaande mama uit Antwerpen. Ze is leerkracht klassiek ballet en doet boksen als hobby. Ook haar zoontje Daan start binnenkort aan de Koninklijke Balletschool. Linda en Daan woonden samen in een appartement op de Paardenmarkt in Antwerpen, tot er in 2018 plots een grote gasexplosie was. Omdat hun appartement volledig werd verwoest, wonen ze nu op een huur appartement.

Linda wil absoluut graag in dezelfde buurt blijven wonen, maar liefst in een huis met een tuin. Ze vindt dat het te snel gaat op de huizenmarkt, want zodra ze wil gaan kijken, is de woning vaak al weg. Béa, Kobe en Bart krijgen een budget van 400.000 euro om het meest geschikte huis te vinden.

Blind Gekocht - © SBS Belgium
Blind Gekocht – © SBS Belgium

Blind Gekocht: seizoen 3, vanaf woensdag 14 april 2021 op Play4.

Toon meer

Gerelateerde berichten