Blind Gekocht: Spanning en twijfels slaan toe bij de koppels en bij Bart, Béa en Kelly

Béa en Kelly in Blind Gekocht - © SBS BelgiumBéa en Kelly in Blind Gekocht - © SBS BelgiumBéa, Kelly, Blind Gekocht

Spanning alom in een nieuwe aflevering van Blind Gekocht, want Caroline & Filip en Aisha & Robin krijgen voor het eerst hun nieuwe woonst te zien. Zijn ze tevreden?

Het wordt een pittige aflevering van Blind Gekocht met twee huisonthullingen. Caroline & Filip zorgden met een budget van 1 miljoen euro voor één van de grootste uitdagingen in het programma. Ze woonden al in een groot huis, maar zijn op zoek naar een woning dichter bij hun zaak.

Na een lange zoektocht vonden Bart en Béa een villa in Beringen voor 824.000 euro. Een eerste blik op het huis zorgde voor veel twijfels bij het koppel: “Ik kan niet begrijpen waarom ze dit hebben gekocht. Ik zie het in totaliteit niet goed komen, hier zie ik mij niet in wonen. Het stopt hier.” Wanneer Jani de sleutels afgeeft en de gemeente onthult waar ze zullen wonen, maken de twijfels even plaats voor enthousiasme: “We zitten in het centrum van Beringen, dat vind ik fantastisch!”

Naast Caroline & Filip is het ook tijd voor een eerste blik op het huis van Aisha & Robin. Het koppel is samen met hun twee zoontjes al vier jaar op zoek naar een huis op fietsafstand van het centrum van Gent. Het koppel heeft heel wat wensen. Zo willen ze graag een half open bebouwing met een zuid gerichte tuin én een garage voor Robin zijn old timer.

Béa en Kelly starten vol goede moed aan de zoektocht en lichten Aisha & Robin in dat ze misschien gaan moeten kiezen tussen de keuken en de badkamer. Het nieuws komt hard aan, maar Béa slaagt er in om een woning te vinden die op papier alle wensen van het koppel kan afvinken inclusief een grote tuin met een garage. Béa en Kelly zijn enthousiast, maar de onthulling loopt anders dan verwacht: “Als we leefruimte moeten inboeten zoals op deze manier, dan voelt dat voor mij verkeerd aan. Dat is diene old timer niet waard.”

Béa en Kelly kijken vol ongeloof naar de reactie van het koppel: “Ik heb het gevoel dat we zoveel tijd hebben besteed om die woning te vinden en dat het gewoon tijdverlies was. Ik vind het zeer teleurstellend.”

Bekijk hieronder de previews uit de aflevering:


Blind Gekocht
, elke donderdag om 20.40 uur op Play4
 en op Goplay.

Lees ook: Blind Gekocht: Spanning stijgt bij onthulling van miljoenenvilla

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.