Blind Gekocht: Vindt Béa een woning voor 170.000 euro?

Makelaar Béa Vandendael in Blind Gekocht - © SBS BelgiumMakelaar Béa Vandendael in Blind Gekocht - © SBS BelgiumBéa Vandendael, Blind Gekocht

In Blind Gekocht zoekt Béa een woning van maximum 170.000 euro in regio Lanaken, maar dat lijkt onbegonnen werk. Lukt het haar om de opdracht tot een goed einde te brengen of vindt ze voor de eerste keer in de geschiedenis van het programma geen woning?

Vorige aflevering zagen we dat alleenstaande mama Bianca en haar zoon Jitse op zoek zijn naar een woning met 2 slaapkamers, en een kleine tuin in regio Lanaken voor een budget van 170.000 euro. Béa haalt alles uit de kast, maar het budget blijkt te laag en de zoekregio te klein.

Na verschillende zoekpogingen slaat de paniek toe, want er is geen woning voor 170.000 euro in Lanaken die tot de mogelijkheden hoort. Béa vraagt Bianca om haar zoekregio te vergroten, maar dat ziet ze niet zitten. Ze wil in de buurt van haar ouders blijven.

Béa is ten einde raad en schakelt de media in. Ze doet een oproep op de radio en trekt met affiches en flyers naar lokale handelaars op zoek naar die ene gouden tip.

“Dit is nog nooit gebeurd hé. Voor mij is het zo: voor iedereen is er een huis. En vandaag kom ik tot de vaststelling dat het misschien voor de allereerste keer toch niet zal lukken. Dat het niet waar is wat ik altijd heb beweerd.”

Béa Vandendael

Naast de zoektocht naar een woonst voor Bianca en Jitse krijgen Sarah en Paul voor het eerst hun volledig afgewerkte woning te zien. Bij de eerste kennismaking zagen ze vooral nog heel veel werk, maar is de woning volledig gerenoveerd en hoeveel slaapkamers zijn er aanwezig?

Tot slot gaat Jani langs bij Caroline & Filip in Beringen en bij Aisha & Robin in Gent. Hoe stellen de koppels het in hun kersverse woning?

Blind Gekocht, donderdag 19 mei 2022 om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.be.

Lees ook: Paniek in Blind Gekocht: “Desnoods overval ik een bank”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.