Quantcast
Voorjaar 2020

‘Blind Getrouwd’ voor het eerst op zondagavond

De kogel is door de kerk: het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gaat van start op zondag 16 februari 2020 om 19.55 uur.

Elke zondagavond kunnen fans langs de zijlijn mee volgen, becommentariëren en supporteren. Want blind trouwen, doe je niet alleen. Hoe verloopt die eerste spannende ontmoeting tussen de brides and grooms to be? Je ontdekt het op de laatste dag van de week.

De nieuwe reeks belooft heel wat vernieuwingen die zorgen voor een nieuwe wind in de populaire reeks die vorig jaar werd gevolgd door gemiddeld 1.161.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 44,4% (VVA 18-54).

ZEVEN NIEUWIGHEDEN

  1. Voor het eerst wordt ‘Blind Getrouwd’ uitgezonden op zondagavond.
  2. Een primeur in de Vlaamse versie: voor het eerst wordt een homokoppel gematcht.
  3. Er is een nieuw expertenteam bestaande uit Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald.
  4. Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur duurt voor het eerst zeven ipv vijf weken. De koppels gaan een halve week langer op huwelijksreis en wonen anderhalve week langer samen.
  5. De eerste twee dagen na het huwelijk brengen ze door in een B&B in eigen land in plaats van meteen op huwelijksreis te vertrekken. Zo kunnen ze fris aan hun – romantische? – vakantie beginnen.
  6. De huwelijksreizen: de koppels gaan niet alleen enkele dagen langer op huwelijksreis, maar ook verder én exotischerKenia, Bali, Thailand en Mexico vormen het prachtige decor van de eerste week samen. Elke bestemming werd gekozen vanuit de persoonlijkheid van elk koppel. Sommige duo’s genieten van een rustige strandvakantie, andere van een avontuurlijke rondreis of safari.
  7. Voor het eerst krijgen alle koppels mekaar al tijdens de opnames te zien. Halverwege het experiment gaan ze een dag op ‘bootcamp’, waar ze samen met de experten aan de slag gaan met opdrachten.

‘BLIND GETROUWD: NASPEL’ OP VTM GO

Na elke aflevering bij VTM kunnen fans ‘Blind Getrouwd’ verder beleven in de online talkshow van VTM GO. Elke episode volgt de thematiek van de uitzending op antenne (de matchmaking, het huwelijk, het samenwonen,…). Opvallende gebeurtenissen geven het startschot van een interessante babbel met de deelnemers, ex-deelnemers en de experten, gestroomlijnd door Sean Dhondt en Bab Buelens.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten