Boer Martijn: “Het was nu dat ik het moest doen”

Foto: VTM

Vrienden en collega’s boer Martijn en boerin Sanne hun deelname aan ‘Boer Zkt Vrouw’ zit erop. Het was een intense en heftige ervaring, maar gelukkig hebben ze er ook geen spijt van.

“Ongeacht de uitkomst, ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het was nú dat ik het moest doen. Ik zou er spijt van gehad hebben als ik dit jaar niet had deelgenomen. Ik heb een bedrijf, een eigen huis, alles is er behalve een vrouw. Ik ben al zo lang aan het zoeken, heb al zoveel pech gehad. Dit brengt alles in een stroomversnelling”, zegt Martijn in Dag Allemaal.

Voor boerin Sanne was het allemaal net iets intenser want zij zorgde voor een primeur bij het programma, door haar zoektocht vroegtijdig stop te zetten.

“Ik ben trots dat ik de stap heb durven zetten, omdat ik niet meteen heb opgegeven en heb doorgezet. Bovendien ben ik mezelf trouw gebleven door op het einde tegen de jongens te zeggen waar het op stond. Hoewel het op niks is uitgedraaid, was het een hele stap om weer te gaan daten. Ik had dit avontuur misschien nodig om te kijken waar ik sta en waar ik klaar voor ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.