Brecht uit Blind Getrouwd heeft verrassend nieuws: “Welkom in de familie”

Foto: VTM

Hoe zou het met Brecht De Geyter uit ‘Blind Getrouwd’ gaan na zijn op de kloppen gelopen huwelijk met Dziubi Steenbergen? Goed, zo blijkt uit de meest recente berichten op zijn sociale media.

Brecht stelde zopas zijn nieuwe vriend voor en dat is Luna geworden. Euh, een meisjesnaam? Jawel, want Luna is de golden retriever die Brecht in huis heeft gehaald. “Schattigste hondje in bijlage. Welkom in de familie, Luna”, schreef Brecht op zijn sociale media. En iedereen lijkt dol te zijn op zijn nieuwe aanwinst.

Proficiat Brecht en geniet van jouw puppy. Kleine hondjes worden snel groot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.