De Buurtpolitie is terug! Vanaf maandag 30 januari!

ByLisa Paulussen

29 januari 2017

Vanaf maandag 30 januari kan je opnieuw volgen hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen worden Koen en Tineke opgeroepen omdat een dronken caféklant zijn stamkroeg niet wil verlaten. Ze ontdekken al snel dat de man drastische stappen wil nemen om niet naar huis te moeten gaan. Aziz heeft een belangrijke vraag voor de commissaris. Het antwoord van de commissaris heeft grote gevolgen voor Patrick.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie: vanaf maandag 30 januari 2017 elke weekdag om 18.20 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.