Camille maakt droom waar in ‘Milo’

ByLisa Paulussen

31 december 2023 ,
Foto: VTM

Dat Camille meedoet in ‘Milo’ dat weet natuurlijk iedereen. Zij droomt ervan om zangeres te worden en hoopt die droom ook te kunnen waarmaken. Maar niet iedereen lijkt zich daar in te kunnen vinden.

Milo is de dochter van een bakker en heeft een gouden stem. Ze woont samen met haar vader Pol en oma Alice in de gezellige bakkerij. Milo heeft een diploma bedrijfsbeheer op zak, maar stiekem droomt ze van een carrière als popzangeres. Thuis is er echter weinig plaats voor muziek. Milo’s grote idool, maar ook grote tegenpool, is popzanger Liam. Voor hem heeft ze stiekem een boontje.

‘Milo’, elke werkdag op VTM vanaf 5 januari

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.