‘Catfight’ op de set van ‘Verschoten en Zoon’

ByMudoo

7 februari 2024
Foto: Fonny Gijsels

Wanneer ze terugblikt op haar tijd op de set van de komische VTM-reeks ‘Verschoten & Zoon’, dan vindt Joyce De Troch – die in de eerste drie seizoenen secretaresse Babs Jongbloedt speelde – alleen maar fijne herinneringen terug. Op één moment na dan, misschien.

“Op de set is Jacques Vermeire, die de hoofdrol van de gierige garagehouder René Verschoten vertolkte, ooit eens vaderlijk tussenbeide gekomen toen ik een conflict of beter een soort ‘catfight’ had met Martine Jonckheere die z’n tv-echtgenote speelde.”, vertelt Joyce in Primo.

“Martine scheerde toen hoge toppen, en dat had soms een invloed op haar gedrag. Ach ja, eerlijk is eerlijk: het klikte destijds gewoon niet tussen ons”, zegt ze. “Maar je kon daar niks van merken tijdens de opnames. Ook Martine is heel professioneel en dus konden we dat naast ons neerleggen. En vandaag komen we wél supergoed overeen”, verzekert Joyce. “Haar gezondheid baarde me onlangs zorgen en een welgemeende ‘Hoe gaat het met je’ is geen moeite, integendeel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo