Cath Luyten: “Dat kan ik me nauwelijks voorstellen”

Buurman, wat doet u nu? met Cath Luyten - © VRT, De MensenBuurman, wat doet u nu? met Cath Luyten - © VRT, De MensenBuurman, wat doet u nu? met Cath Luyten - © VRT, De Mensen

Wanneer het magazine Primo tv-presentatrice Cath Luyten vraagt naar wat ze vooral geleerd heeft door haar deelname aan het Play4-programma ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’, moet ze niet lang nadenken.

“Het heeft me vooral een dieper respect opgeleverd voor professionele chefs”, aldus Cath. “Ik kan me nog nauwelijks voorstellen hoe ze dag in dag uit op topniveau moeten presteren. En wij moesten slechts één gerecht klaarmaken. Voor hen moet alles constant perfect zijn.”

“Sinds mijn deelname ben ik zelf ook eens gaan dineren bij Nick Bril in z’n Antwerpse restaurant The Jane, hoewel dat een rib uit m’n lijf heeft gekost”, lacht ze. “Maar het was elke cent waard. Uiteindelijk is het helemaal niet vreemd dat je meer betaalt voor zulke gerechten. Het is als kunst op een bord. Wat deze chefs creëren, is werkelijk buitengewoon”, meent Cath.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.