Cath Luyten deed nieuwe ontdekking over zichzelf

Foto: Peter De Smedt

Doorgaans zegt VRT-gezicht Cath Luyten “nee” wanneer ze gevraagd wordt voor tv-programma’s met andere bekende gezichten. Maar voor ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ besloot ze tóch een uitzondering te maken. Ook al betekende dat dat ze uit haar comfortzone moest stappen.

“Wanneer ik zelf programma’s maak of presenteer, heb ik immers de regie in handen, maar bij ‘MasterChef’ moest ik dat loslaten”, legt Cath uit in Primo. “Bovendien heb je geen invloed op hoe je in beeld wordt gebracht. En heeft het programma een behoorlijke impact op je emoties, zelfs bij mij. at heeft me serieus verrast.” De presentatrice leerde zelfs een verborgen kant van zichzelf kennen.

“Door ‘MasterChef’ heb ik ook ontdekt dat ik een competitieve kant heb”, bekent Cath. “En zo’n programma vraagt veel energie, hoor. Ik was ’s avonds kapot. De draaidagen waren dan ook behoorlijk intens.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.