Cath Luyten: “Ik heb precies een constante jetlag”

ByLisa Paulussen

6 oktober 2023
Foto: Peter De Smedt

Cath Luyten beleeft momenteel niet de meest aangename periode in haar leven. En daar zit haar jongste zoon Jools voor iets tussen. De peuter houdt Cath en haar partner Eshref immers geregeld ’s nachts wakker, zo vertelt ze aan Story.

“Jools is een echte dromer, hij verwerkt alles in zijn slaap. Met stampen, jammeren, babbelen, lachen en wenen”, legt Cath uit. “En dat slaaptekort hakt er toch wel serieus in, ja. Door de vermoeidheid heb ik het gevoel dat ik een constante jetlag heb.”

“Ik heb altijd gezegd dat er geen verschil is tussen de komst van Bill en Jools”, vervolgt Cath. “Maar vijftien jaar geleden kon ik ’s morgens toch makkelijker opstaan na een onderbroken nacht. Nu sleep ik me uit mijn bed”, lacht de tv-presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.