Cath Luyten: “Ik moet hem ‘uithongeren’”

ByLisa Paulussen

24 september 2023
Foto: Peter De Smedt

Tv-presentatrice Cath Luyten heeft twee kinderen: een tienerzoon Bill met haar voormalige partner Frank Raes, en een peuterzoon Jools met haar huidige verloofde, regisseur Eshref Reybrouck.

In Story vertelt ze dat het vooral haar jongste zoon is die haar dezer dagen kopzorgen bezorgt. De laatste tijd eet Jools immers verschrikkelijk slecht, zo vertelt Cath. “Blijkbaar is dat op deze leeftijd een fase in het vormen van hun karakter. Ze willen laten voelen dat ze zelf beslissen over hun leven. Hij vraagt nu constant naar de fles, omdat hij dan snel weer kan gaan spelen. Voor hem is aan tafel zitten puur tijdverlies”, aldus Cath.

“Volgens de dokter moet ik streng zijn en hem laten ‘uithongeren’ in plaats van toe te geven met melk”, gaat ze verder. “En als hij honger heeft, moet ik hem zijn gewone eten weer voorschotelen. Uiteindelijk zal ik mijn slag thuishalen”. Afwachten dus of deze tactiek werkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.