Cath Luyten neemt duidelijke beslissing over haar toekomst

ByLisa Paulussen

10 oktober 2023
Foto: Peter De Smedt

Wanneer ze haar tienerzoon Bill uit haar relatie met oud-sportjournalist Frank Raes ziet ravotten met haar peuterzoontje Jools uit haar huidige relatie met regisseur Eshref Reybrouck, raakt presentatrice Cath Luyten helemaal vertederd.

Al geeft haar dat geen zin meer om nog voor een derde kind te gaan. Dat maakt ze duidelijk in Dag Allemaal. “Bij de bevalling zei de gynaecoloog nochtans dat ik ervoor gemaakt was”, lacht Cath.

“Eshref zag dat toen nog helemaal zitten. Maar door de vele slechte nachten is hij intussen ook al van gedacht veranderd. En ik heb schatten van ouders die veel bijspringen, maar zij hebben ook al gezegd: ‘Deze helpen we nog mee opvoeden, maar bij een volgende moet je je plan trekken’. Dus ja, dan is de keuze snel gemaakt”, grinnikt Cath.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.