Cathy waagt haar kans in Boer Zkt Vrouw

Foto: VTM

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw kreeg Vlaanderen eindelijk de identiteit te zien van de eerste drie boeren.

Een hele kolonne mannen zakte af naar Cathy’s boerenspeeltuin in Sint-Joris-Winge. Stuk voor stuk waren haar aanbidders onder de indruk van zowel de présence van Cathy (37), als haar bruisende persoonlijkheid. Van “Schoon madamtje”, “Een droomvrouw: mooi, open, joviaal, beter kan ik me echt niet wensen”, tot “Dat die nog niemand heeft, daar stond ik echt van versteld. Zij moet er toch aan elke vinger tien hebben?”: het regende mooie reacties bij de mannen die Cathy in levende lijve mochten ontmoeten.

Ook Cathy zelf was onder de indruk, meerbepaald van één iemand in het bijzonder: “Toen ik Björn zag, werd mijn aandacht echt helemaal naar hem gezogen. Ik voelde heel felle aantrekking, al vanaf de eerste seconde. Echt zot. Voor Björn voel ik toch al wat kriebels. Of ik geloof in liefde op het eerste gezicht? Voor vandaag zou ik daar neen op gezegd hebben, maar nu begin ik daar toch aan te twijfelen”, biechtte Cathy giechelend op aan Dina Tersago. Dries, Kristof, Rafaël, Jonas en Kenny, de 5 andere mannen die Cathy uitkoos voor de volgende date-dag, zijn gewaarschuwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.