Celine Van Ouytsel: “Enorm veel medelijden met hem”

ByMudoo

12 november 2023
Celine Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens in BV Darts - © DPG MediaCeline Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens in BV Darts - © DPG MediaCeline Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens in BV Darts - © DPG Media

Tot haar eigen verrassing werd Celine Van Ouytsel in ‘De Verraders’ verbannen door haar medebondgenoten. De oorzaak hiervan was een briefje waarin bondgenoot Hendrik Vos geschreven had dat hij er stellig van overtuigd was dat Celine een verrader was en dat hij in alle vertrouwen aan Martine Jonckheere gaf.

Hendrik was zo zeker van zijn stuk dat hij zelfs stelde dat “Als Celine géén verrader is, ik mij alleen maar diep kan schamen. Dan hoor ik in dit kasteel niet meer thuis en vraag ik aan iedereen om mij morgen te verbannen.” Celine voelt dan ook geen rancune naar hem toe, maar eerder medelijden. Zo vertelt ze in TV Familie.

“Ik had zelfs enorm veel medelijden met hem na zijn pijnlijke blunder. Hij heeft me na de opnamen nog enkele berichtjes gestuurd om zich te excuseren. Lief. Maar van zoiets moet je toch niet wakker liggen”, meent Celine. “Ik vind het wel heel erg dat hij zich persoonlijk aangesproken voelde doordat hij in zo’n tunnelvisie zat. Ik heb hem dan ook berichtjes teruggestuurd dat hij zich er niets van moet aantrekken”, zegt de voormalige miss.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo