Quantcast
Entertainment

Charlotte Timmers haalt beste Chinees boven in Popquiz

Donderdag stelt presentator Matthijs van Nieuwkerk twee nieuwe bekende Vlamingen en twee duo’s voor die in Popquiz het beste van zichzelf geven.

De deelnemende duo’s worden versterkt door Charlotte Timmers, actrice in onder andere Studio TararaDe Bende van Jan de Lichte en De Zonen van Van As. Maar wat slechts weinig mensen weten: in de clip van Constant Now van Deus spreekt ze een paar zinnen Chinees. Handig om op café indruk te maken, zo blijkt. Otto-Jan Ham, quizmaster, radio- en tv- presentator en sinds kort documentairemaker is de tweede bekende Vlaming.

Otto-Jan Ham, Finn en Robin in Popquiz - © DPG Media
Otto-Jan Ham, Finn en Robin – © DPG Media

Kandidaten Evy (28, Oostende) en Joke (26, Jabbeke) zijn twee West-Vlaamse zussen met een verschillende muzieksmaak: Evy gaat graag naar Rock Werchter, Pukkelpop en Grospop, Joke is meer fan van Tomorrowland. Zij nemen het op tegen Finn (24, Rotselaar) en Robin (28, Leuven), een pril koppel en beiden liefhebbers van het Eurovisiesongfestival.

Muzikale acrobaten Senne Guns en Laurens ‘Lokko’ Billiet verzorgen opnieuw live de generiek en alle jingles, en spelen op hilarische manier twee videoclips na.

Popquiz met Matthijs van Nieuwkerk, donderdag 15 april 2021 om 20.40 uur bij VTM.
De afleveringen van Popquiz zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten