Code van Coppens: Bart Kaëll & Julie Van den Steen spelen Titanic na

Code van Coppens - © DPG MediaCode van Coppens - © DPG MediaCode van Coppens - © DPG Media

In een nieuwe aflevering van Code van Coppens reizen Bart Kaëll & Julie Van den Steen en Natalia & Jef Neve met de Titanic 2.0 naar New York. Net zoals in de film stroomt het water binnen en moeten ze gered worden. Wie ontsnapt er het snelst?

Vorige week keken er 700.000 kijkers naar de wedergeboorte van Matteo Simoni & Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans & Tim Van Aelst, goed voor 38,8% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). Nu, zondag 14 november, doken Staf & Mathias speciaal voor Natalia & Jef Neve en Bart Kaëll & Julie Van den Steen 3800 meter diep de Atlantische Oceaan in om daar de Titanic op te vissen. Met deze Titanic 2.0. mogen de duo’s op reis naar New York, maar komen ze ook aan?

Bart Kaëll is enthousiast over hoge golven, maar Julie moet overgeven van te wild water. Wanneer de duo’s te horen krijgen dat ze op reis mogen naar New York, vergeet Natalia even aan welk programma ze deelneemt, maar Jef Neve is bij de pinken en legt meteen de link met de Titanic: “Oh, we zijn Jack en Rose op de Titanic. Ge weet toch wat er met die boot gebeurt he. Die zinkt!”.

Vol goede moed vertrekken de bekende duo’s op reis, maar al snel slaat het noodlot toe. Terwijl het water het schip binnenstroomt, haalt Bart Kaëll de oermens in zichzelf naar boven. Om gered te worden, zullen ze allemaal hun fysieke kracht en volharding moeten gebruiken. Kunnen ze zich vastklampen aan de boeg van het zinkende schip en welk duo is het snelst?

Code van Coppens, zondag 14 november 2021 om 19.55 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.