Code van Coppens: Imke Courtois & Dominique Persoone maken noodlanding in de jungle

Imke Courtois & Dominique Persoone - © DP MediaImke Courtois & Dominique Persoone - © DP MediaImke Courtois & Dominique Persoone - © DP Media

In een nieuwe aflevering van Code van Coppens moeten Imke Courtois & Dominique Persoone en Bab Buelens & Giovanni Kemper een noodlanding maken in de jungle. De duo’s worden omgetoverd tot Amerikaanse spionnen die dringend vanuit Moskou terug naar Washington moeten vliegen met een geheime aktetas.

Vorige week ontsnapten Adriaan, Jeroen, Gers en Laura voor de ogen van 806.000 kijkers net aan een voederbeurt aan de leeuwen van de Fektup zoo en dat was goed voor 36,2% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). Nu zondag 31 oktober staan Imke Courtois & Dominique Persoone en Bab Buelens & Gio Kemper klaar om als Amerikaanse spionnen een noodlanding te maken in de jungle.

Imke heeft al grote twijfels van bij het begin, omdat ze het niet zo goed heeft voor spinnen en kleine ruimtes. Hoe zal ze reageren als ze de vogelspin Hector ontdekt, die Staf en Mathias in de jungle hebben verstopt? Dominique Persoone is meer op zijn gemak en vindt het niet erg om samen met Imke vast te zitten in een escaperoom.

Ze nemen het op tegen Bab Buelens en Gio Kemper. Het duo kent elkaar van Steracteur Sterartiest. Ze kunnen goed samen lachen, maar ze weten niet of dit nu van pas gaat komen.  

Met een bang hart stappen de duo’s op het vliegtuig naar Washington, waar ze in een zwaar onweer terechtkomen, zodat het vliegtuig een noodlanding moet maken in de jungle. Kunnen ze ontsnappen uit de jungle?

Code van Coppens, zondag 31 oktober 2021 om 19.55 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.