Code van Coppens: Ingeborg & Bartje en Maarten & Dorothee werken in bakkerij

Ingeborg & Christophe Stienlet (Bartje) in Code van Coppens - © DPG MediaIngeborg & Christophe Stienlet (Bartje) in Code van Coppens - © DPG MediaIngeborg & Christophe Stienlet (Bartje) in Code van Coppens - © DPG Media

In een nieuwe aflevering van Code van Coppens beginnen Ingeborg Sergeant & Christophe Stienlet (Bartje van Schuif Af) en Maarten & Dorothee aan een knotsgek bakkersavontuur in een gesaboteerde bakkerij. Welk duo baant zich als eerste een weg door de obstakels?

Vorige week zagen 787.000 kijkers, goed voor 36% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld), hoe Koen & Kris Wauters sneller ontsnapten van de Chinese maffia dan Clara & Jelle Cleymans.

Nu zondag, 5 december, zorgen Mathias en Staf Coppens voor een unieke Schuif Af-reünie, want niemand minder dan Ingeborg & Bartje (Christophe Stienlet) zullen zich een weg banen dan door een gesaboteerde bakkerij. Ze nemen het op tegen Q-music-DJ’s Maarten Vancoillie & Dorothee Dauwe.

Dororthee heeft vroeger nog in een bakkerij gewerkt, dus voor haar voelt de kamer alvast als thuiskomen en ook side-kick Maarten heeft geen probleem met het ritme van de warme bakker: “Ik sta op om 3.00 uur, fiets een half uurtje op de rollen en daarna kan ik fris beginnen aan mijn dag.” 

De twee duo’s worden opgesloten in gesaboteerde bakkerij. Kunnen ze een draaiende deegmolen vol bloem en katapulten geladen met slagroomtaarten de baas?

Ontdek hieronder de preview van de aflevering:

Code van Coppens, zondag 5 december 2021 om 19.55 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.