Come Dance With Me: Favoriete duo moet wedstrijd verlaten

Come Dance With Me - © SBS BelgiumCome Dance With Me - © SBS BelgiumCome Dance With Me

In een nieuwe aflevering van Come Dance With Me krijgen we een verrassing van formaat, want het favoriete duo, Mann en Nico, moet de wedstrijd onverwacht verlaten.

Week na week waren Mann en Nico de favorieten van het publiek en de jury, maar geheel onverwacht stemmen juryleden James Cooke, Jan Kooijman en Jeny Bosenge hun naar huis…

Come Dance With Me, elke zaterdag om 19.45 uur op Play4.

 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.