Cyriel, Garry en Kim tonen identiteit in Boer zkt Vrouw

Boer Kim maakt zijn identiteit bekend in Boer zkt Vrouw - © DPG MediaBoer Kim maakt zijn identiteit bekend in Boer zkt Vrouw - © DPG MediaBoer Kim, Boer zkt Vrouw

Vorige week zagen we voor het eerst de volledige identiteit van William en Elien in Boer zkt Vrouw en nu is het de beurt aan boeren Cyriel, Garry en Kim. Wat is hun eerste indruk en die van de vrijgezellen?

In het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw zijn Cyriel, Garry en Kim klaar om hun volledige identiteit te tonen aan de vrijgezellen en misschien aan hun potentiële droomvrouw. De 29-jarige aardappelboer Kim uit Gingelom ziet het volledig zitten en heeft zelfs al een vrijgezellenfeestje gegeven. Hij heeft een zwak voor vrouwen met bruin haar, bruine ogen en heeft het voor billen en borsten. Veertig vrouwen wachten vol spanning om hem voor het eerst te zien.

Naast Kim hoopt ook geitenboer Garry (46) uit Itegem opnieuw de liefde te vinden. Hij heeft een pijnlijke scheiding achter de rug en kijkt nu vooral naar de toekomst. De geitenstal is ter gelegenheid omgebouwd tot een cocktailbar om de dames in stijl te ontvangen en die ontvangst laat een grote indruk na, want de vrijgezellen hebben Garry stil gekregen.

Tot slot staat ook de 27-jarige Cyriel uit het West-Vlaamse Vleteren te popelen om zich bekend te maken. Het weer is niet al te best, maar dat houdt hem niet tegen om te zorgen voor een gezellige ontvangst in de grote schuur van de boerderij.

Na de kennismaking met de vrijgezellen kiezen de boeren welke vrouwen ze beter willen leren kennen. Wie mag er blijven op de boerderij?

Bekijk hieronder de preview van de aflevering:

Boer zkt Vrouw, elke zondag om 19.55 uur bij VTM en ook op VTM GO.

Lees ook: William en Elien tonen identiteit in Boer zkt Vrouw

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.