Daarom doet haar familie vaak een beroep op Stephanie Planckaert

Foto: VTM

Stephanie Planckaert, de dochter van levende wielerlegende Eddy Planckaert en z’n vrouw Christa, was één van de BV’s die onlangs te zien waren in het vierde seizoen van ‘Een Echte Job’ op VTM. Hoewel een job als verpleegster als kind niet op haar bucketlist stond, bleek ze wel over het nodige zorgende karakter te beschikken.

“Dat zorgende is ook een soort instinct dat je hebt als je mama wordt”, vertelt de moeder van drie in Flair. “Dat is vanzelfsprekend. Ik heb met elk van hen ook al op de spoed gezeten: vingers tussen de deur, gevallen op het hoofd, brandwonden, noem maar op! Maar gelukkig allemaal heel banaal”, zegt Stephanie.

“Op zulke stressmomenten roept mijn familie ook vaak mij, omdat ik in dergelijke situaties goed mijn kalmte kan bewaren”, vervolgt ze. “Paniek is op zulke momenten je ergste vijand, dus ik blijf koelbloedig en kan snel schakelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.