Daarom drinkt de man van Evi Hanssen nu minder

ByLisa Paulussen

10 januari 2024
Lisa, seizoen 4, vanaf dit najaar bij VTM. Op de foto: Evi Hanssen (Sofie Notelaers)

Eind juni 2022 stapte Evi Hanssen in het huwelijksbootje met haar grote liefde Kurt Loyens. Hoewel het een onvergetelijke dag was, was Evi een van de weinigen die niet met alcoholische bubbels proostte op haar eigen huwelijk.

Het voormalige VTM-gezicht zei immers eind 2019, begin 2020 de alcohol vaarwel. En inmiddels heeft ze ook manlief Kurt al behoorlijk goed besmet met haar alcoholvrije levenswijze. Dat liet ze eens duidelijk verstaan in een interview met Dag Allemaal.

“Zonder mijn man druk op te leggen, merk ik dat ook hij almaar minder drinkt sinds ik ben gestopt met alcohol”, klonk het bij Evi. “De flessen drank zijn bij ons thuis gewoon in de kast blijven staan, maar ik zie hem steeds minder een fles wijn opentrekken”, vertelde ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.