Daarom nam Stephanie Planckaert deel aan ‘Een Echte Job’

Foto: VTM

Een kasteel verbouwen in Frankrijk, een B&B runnen in de Ardennen en daarnaast ook nog een gezin met drie kinderen draaiende houden: Stephanie Planckaert heeft best een drukbezet leven. En toch vond ze ook nog tijd om deel te nemen aan het vierde seizoen van het VTM-programma ‘Een Echte Job’.

“Ik heb dan ook volmondig ja gezegd toen ik het aanbod kreeg voor ‘Een Echte Job’, want ik heb een grenzeloos respect voor mensen in de zorg”, vertelt Stephanie in Dag Allemaal. “Bovendien zegt iedereen dat het zorgzame mij in de genen zit, en dat is ook zo, ik heb dat van thuis meegekregen.”

Haar respect voor zorgmedewerkers kreeg Stephanie vooral toen ze op haar zestiende beviel van haar oudste dochter Iluna. “Iluna werd te vroeg geboren en heeft twee weken aan de beademingsmachine gelegen. Voor mij zijn dat helden, die hebben haar gered. Dus dit was een unieke kans, ik vond het daarom een privilege om efkes mee te mogen draaien op de thoraxafdeling van het UZ Leuven”, zegt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.