Daarom verliet Shania Gooris het ouderlijke nest

ByMudoo

22 januari 2024
Shania en Kenji Gooris en de jonge Sam - © DPG MediaShania en Kenji Gooris en de jonge Sam - © DPG MediaShania en Kenji Gooris en de jonge Sam - © DPG Media

In de zomer van 2023 trokken Kelly Pfaff, Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji naar Japan voor de opnames van het derde seizoen van hun avontuurlijke reallifesoap ‘Expeditie Gooris’. Eenmaal terug thuis ging Shania echter inwonen bij haar grootouders, Jean-Marie en Carmen.

Aan Dag Allemaal vertelt ze waarom ze dat deed. “Ik heb dat een tijdje gedaan omdat opa elke dag in zijn pop-upmuseum in Beveren moest zijn. Hij had daar verschillende verplichtingen en ik zat daar ook op mijn gemak om te studeren”, zegt ze. “En het was beter dat ik even bij hen ging inwonen, want dan was bobonne niet alleen tijdens haar revalidatie na haar hersenbloeding in mei, ik voelde me zelf ook geruster dan.”

“Als ze dan boodschappen moest doen, kon ik meegaan”, vervolgt Shania. “Ook toen we in Japan waren, belden we twee keer per dag naar huis om te informeren hoe het ging. Mocht er iets geweest zijn met haar, dan had niemand ons kunnen tegenhouden en waren we op de eerste vlucht naar België gesprongen. Maar het was allemaal oké”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo