Daarom zag de kijker geen fysieke klik bij Emma en Emile

Foto: VTM

Het uitblijven van een fysieke klik op het scherm zorgde ervoor dat heel wat VTM-kijkers verrast reageerde toen ‘Blind Getrouwd’-koppel Emma en Emile aan het einde van seizoen 8 besloten om hun huwelijk ook na het experiment verder te zetten.

Al betekent dat positieve antwoord niet dat de twee geen werkpunten meer zien in hun relatie. Integendeel zelfs, zo lezen we in Dag Allemaal.

Om hun huwelijk een optimale slaagkans te geven, ziet Emma zeker nog enkele werkpuntjes, ook bij Emile. “Ik hoop vooral dat ik hem wat kan besmetten met mijn levenslust”, zegt ze. “Dat hij zo onze relatie wat positiever kan bekijken. Bij hem is er toch dikwijls een ‘maar’, waar hij zich dan op focust. Dat zou hij toch eens moeten loslaten”, klinkt het. “Maar goed, ’t ligt aan ons allebei, hoor. We staan op de rem en wachten tot de ander van start gaat. Eens dat gebeurt, loopt het wel los”, denkt Emma.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.