Daarom zien we de vriend van Marie Verhulst niet meer zo vaak in ‘De Verhulstjes’

ByMudoo

12 november 2023
Foto: VRT

In het eerste seizoen van ‘De Verhulstjes’ dook Jef Oomen, de vriend van Marie Verhulst nog geregeld op in de reallifesoap. Maar vervolgens werd zijn aandeel een pak kleiner. Dit deed vermoedens rijzen dat er misschien een haar in de boter zat tussen het jonge koppel.

Maar op de rode loper bij de première van de musical ‘Les Misérables’, een co-productie van Studio 100, toonde het jonge koppel zich nog steeds dolverliefd. Aan TV Familie onthult Marie Verhulst wat dan wél de reden is van Jefs ‘afwezigheid in ‘De Verhulstjes’.

“Bij het eerste seizoen waren door corona alle theaters dicht en zaten we allebei thuis”, aldus Marie. “Daardoor kwam hij vaker in beeld. nu is hij gewoon aan het werk. en meteen denken velen dat we uit elkaar zijn, maar we zijn nog helemaal gelukkig. Jef ambieert geen tv-carrière, ook al denkt iedereen dat”, vervolgt ze. “Hij zal zich dus niet in bochten wringen om er per se bij te zijn als ze filmen. is hij er toevallig wel, dan komt hij mee in beeld. dat respecteer ik. Jef blijft gewoon zichzelf en trekt zich niets aan van die camera’s”, meent Marie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo