Daarom zocht bruid Emma haar toevlucht tot ’Blind Getrouwd’

Foto: VTM

Zopas konden VTM-kijkers zien hoe de Gentse Emmanuela – Emma – Ramirez met zuiderse roots in de eerste aflevering van het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ haar ja-woord gaf aan de drie jaar jongere mede-Gentenaar Emile Vandekerckhove.

Want hoewel Emma zich gaandeweg het leven ontpopte als een zelfstandige en vrij gevochten jonge vrouw, liep het in de liefde liep een pak minder vlot voor haar, dates verliepen vaak nogal stroef. Hoe dat komt, vertelt ze in Dag Allemaal.

“Na mijn jongste relatie, die tweeënhalf jaar duurde, heb ik wel wat gedatet”, licht ze toe. “Maar dat verliep allemaal nogal stroef. Waarom? Wel, ik weet heel goed waar ik naartoe wil in ’t leven. Maar ik had het gevoel dat veel mannen nog moesten beginnen aan die zoektocht, en dat ik hen daarbij moest helpen”, vervolgt Emma. “En dat vind ik nu niet bepaald een goeie basis voor ’n relatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.