Het is feest, want dit najaar vieren Jeroen Meus en Eén tien jaar Dagelijkse kost. Jeroen neemt de kijkers daarom vanaf 31 augustus mee op een trip down memory lane: hij zal doorheen dit tiende seizoen regelmatig terugblikken op de meest memorabele gerechten en televisiemomenten van achter zijn fornuis. De eerste twee weken van Dagelijkse kost worden bijzonder: Jeroen zal telkens een hedendaagse versie van een origineel recept van vroeger klaarmaken. Daarin staat hij zij aan zij met… zichzelf, want elke aflevering worden ook beelden van vroeger getoond.
Maandag 31 augustus 2020
Jeroen maakt zijn allereerste gerecht ooit voor ‘Dagelijkse kost’ nog eens opnieuw, en het is nog altijd een schot in de roos!
Dinsdag 1 september 2020
Een koude schotel zoals we ze kennen van vroeger: gepocheerde zalm, gevulde eitjes en perziken met tonijnsla. Pure winners!
Woensdag 2 september 2020
Een ijskoude taart met gekonfijt fruit en noten, extra op smaak gebracht met vers gesneden ananas.
Donderdag 3 september 2020
Dit is dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft: een eenpansgerecht met kip en champignons en superkrokante, dunne frietjes.
Vrijdag 4 september 2020
De smaken van geroosterde groenten en ovengegaarde vis komen helemaal tot hun recht bij een pot smeuïge puree.
10 jaar Dagelijkse kost: vanaf 31 augustus elke weekdag om 18.15 uur op Eén.