Dagelijkse kost van 31 augustus tot 4 september 2020

Jeroen Meus - © VRT

Het is feest, want dit najaar vieren Jeroen Meus en Eén tien jaar Dagelijkse kost. Jeroen neemt de kijkers daarom vanaf 31 augustus mee op een trip down memory lane: hij zal doorheen dit tiende seizoen regelmatig terugblikken op de meest memorabele gerechten en televisiemomenten van achter zijn fornuis. De eerste twee weken van Dagelijkse kost worden bijzonder: Jeroen zal telkens een hedendaagse versie van een origineel recept van vroeger klaarmaken. Daarin staat hij zij aan zij met… zichzelf, want elke aflevering worden ook beelden van vroeger getoond.

Maandag 31 augustus 2020

Jeroen maakt zijn allereerste gerecht ooit voor ‘Dagelijkse kost’ nog eens opnieuw, en het is nog altijd een schot in de roos!

Dinsdag 1 september 2020

Een koude schotel zoals we ze kennen van vroeger: gepocheerde zalm, gevulde eitjes en perziken met tonijnsla. Pure winners!

Woensdag 2 september 2020

Een ijskoude taart met gekonfijt fruit en noten, extra op smaak gebracht met vers gesneden ananas.

Donderdag 3 september 2020

Dit is dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft: een eenpansgerecht met kip en champignons en superkrokante, dunne frietjes.

Vrijdag 4 september 2020

De smaken van geroosterde groenten en ovengegaarde vis komen helemaal tot hun recht bij een pot smeuïge puree.

10 jaar Dagelijkse kost: vanaf 31 augustus elke weekdag om 18.15 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.