Het is feest, want dit najaar vieren Jeroen Meus en Eén tien jaar Dagelijkse kost. Jeroen neemt de kijkers daarom mee op een trip down memory lane: hij zal doorheen dit tiende seizoen regelmatig terugblikken op de meest memorabele gerechten en televisiemomenten van achter zijn fornuis. De eerste twee weken van Dagelijkse kost worden bijzonder: Jeroen zal telkens een hedendaagse versie van een origineel recept van vroeger klaarmaken. Daarin staat hij zij aan zij met… zichzelf, want elke aflevering worden ook beelden van vroeger getoond.
Maandag 7 september 2020
Toast met blauwe kaas, notensalade en uienconfituur
Simpel, snel, maar bovenal heel erg lekker! Deze toast is ideaal als snelle snack of wanneer je iets goed te maken hebt.
Dinsdag 8 september 2020
Mosselen ‘à la provençale’ met getoast brood
De zomer op je bord! Een dampende schaal Provençaalse mosseltjes met heerlijk getoast brood.
Woensdag 9 september 2020
Gegrilde secreto met geplette aardappel, tomatensla en aioli
Dit stukje varkensvlees is misschien niet zo bekend, maar zit tjokvol smaak! In combinatie met de zachte aioli en de pure tomatensla is het absoluut een topper.
Donderdag 10 september 2020
Pastasalade niçoise
De ideale campingpasta: een salade met veel groenten en tonijn uit blik. Wat moet je meer hebben?
Vrijdag 11 september 2020
Kriekentaart
Jeroens favoriete taart wordt nog eens bovengehaald. Wie heeft hier nu géén zin in?
10 jaar Dagelijkse kost, elke weekdag om 18.15 uur op Eén.
Herbekijk meer afleveringen van Dagelijkse Kost via deze link.